GROUP CONTROLLER, Viria Oyj Vaasa / Espoo / Vantaa

Hae tätä työpaikkaa


Viria on yritysturvallisuuden, tiedolla johtamisen ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj sekä tytäryhtiöt Viria Security Oy, Spellpoint Oy, Tansec Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy sekä Hibox Systems Oy. Meillä työskentelee lähes 700 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 105 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

GROUP CONTROLLERIA

Haluatko olla osa yritystä, joka on yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista?

Sinulla on keskeinen rooli konsernin taloushallinnon operatiivisessa vastuussa sekä sen kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluvat konsernin kuukausittainen konsolidointi ja raportointi, konsernin budjetointi sekä juridinen raportointi ja lisäksi hoidat konsernin välilliseen ja välittömään verotukseen liittyvät asiat. Rooliisi kuuluu myös järjestelmäkehitykseen liittyviä tehtäviä (esim. FPM-konsolidointijärjestelmä), sisäisen laskennan kehittämistä sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Group Controllerina toimit yhteyshenkilönä tytäryhtiöiden taloushallintoon ja ulkopuolisiin palveluntuottajiin Työskentelet joko Vaasassa tai pääkaupunkiseudulla.

Jotta menestyt tässä työssä, tulee sinulla olla tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Konsernilaskenta on sinulle tuttua ja sinulla on vahva taloushallinnon osaaminen. Työskentelet liiketoimintalähtöisesti ja haluat edistää nykyaikaisen taloushallinnon toimintamallien käyttöönottoa ja tehokkaiden tietojärjestelmien hyödyntämistä. IFRS osaamisesta on sinulle etua.

Tämä tehtävä soveltuu sinulle, joka et pelkää ottaa vastuuta ja jolla on itsenäinen työskentelyote. Toimit joustavasti sekä hahmotat suuria kokonaisuuksia. Omaat loogisen ajattelutavan sekä tehtävään vaadittavaa numerotarkkuutta. Pystyt toimimaan hyvässä yhteistyössä koko valtakunnallisen Viria-organisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle Virian dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi sekä työtäsi tukevan työyhteisön. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tulet saamaan erittäin kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 11.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.



 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös