ELECTRICAL AND AUTOMATION ENGINEER

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 120 MEUR ja henkilöstömäärä on 240.

www.ostp.biz Löydät meidät myös: LinkedIn Facebook Instagram

 

Oletko teräksen luja sähkö- ja automaatiotekniikan ammattilainen? Kaipaatko haasteita ja mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä metallialan yritystä, jossa pääset kehittämään tulevaisuuden digitalisoitua tuotantoympäristöä? Meillä on organisaatiossamme Sinulle uusi tehtävä!

Meillä on haussa OSTP Finland:lle Pietarsaareen

ELECTRICAL AND AUTOMATION ENGINEER

Tässä tehtävässä odotamme sinun tukevan omalla asiantuntemuksellasi tuotantoprosessia ja kunnossapitoa erilaisissa sähkö- ja automaatiotekniikkaan liittyvissä asioissa ja varmistat turvallisen ja laadukkaan sähköverkoston tehtaallamme. Toimit sähkötyönjohtajana ja mahdollisesti sähkökäytönjohtajana tehtaallamme. Tulet toimimaan vastuualueeseen liittyvissä strategisissa kehitysprojekteissamme tiiviissä yhteistyössä muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Olet osa teräksen lujien ammattilaisten joukkoa, jonka tehtävänä on luoda, ylläpitää ja varmistaa tekniset edellytykset tuotantoprosessien toimivuudelle, niin nyt, kuin tulevaisuudessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sekä teknillistä että analyyttista osaamista, käytännönläheisyyttä, päätöksentekokykyä ja erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä saada hankkeet ja tehtävät valmiiksi määräaikoihin mennessä. Lisäksi odotamme sinulta itseohjautuvaa ja organisointikykyistä työskentelyotetta. Motivoidut uuden oppimisesta ja ratkaisujen hakemisesta tulevaisuuden liiketoimintaa kehitettäessä.

Edellytämme sinulta sähkö- ja/tai automaatioinsinöörin tutkintoa sekä käytännön kokemusta tehdasympäristöistä. Sähköpätevyys 1 luetaan eduksi. Sinun olisi pystyttävä kommunikoimaan suomen/ruotsin ja englannin kielellä. Sinulle on tuttuja tehdasympäristön sähköverkostot ja automaatiojärjestelmät. MES- ja ERP-järjestelmien toimintaperiaatteiden tietämys luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden voimakkaasti kehittyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jossa tukenasi on osaava ja sitoutunut henkilöstö ja koko OSTP konsernin asiantuntijat. Tehtävässäsi raportoit Production Technology Managerille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 31.10.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa