DIGI- ASSISTENTTI / OSAAJA, Suupohjan Osuuspankki

Hae tätä työpaikkaa

Suupohjan Osuuspankki on 825 miljoonan euron taseellaan Suomen suurin POP Pankki. Henkilökuntaa pankissamme on 100 ja toimipisteitä yhteensä 9, joista viisi sijaitsee Suupohjan seutukunnassa (Kauhajoella, Karijoella, Teuvalla, Kurikan Jurvassa ja Kristiinankaupungissa) sekä yksi Helsingissä, kaksi Oulussa ja yksi Torniossa.

Haemme Kauhajoelle Liiketoiminnan tuki yksikköömme

DIGI- ASSISTENTTIA/ OSAAJAA

Tehtävässä vastaat pankin näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa sisältöä tuottaen ja ylläpitäen.
Digi- ja ICT assistenttina / osaajana sinulla on keskeinen rooli pankin markkinoinnin, viestinnän ja tietohallinnon tehtävissä. Hakemamme henkilö vastaa pankin kotisivujen ja verkkopankin sisällön sekä sähköisen markkinointimateriaalin tuottamisesta ja ylläpidosta. Vastuualueellasi on myös sähköisten palvelukanavien käytön kehittäminen.

Odotamme hakijalta sopivan koulutustaustan lisäksi energistä ja myynnillistä työotetta, sähköisen markkinoinnin ja digipalveluiden tuntemusta sekä halua kehittää palveluita ja oppia niistä lisää. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti, ruotsin kielen taidosta on sinulle etua työssäsi. Arvostamme joustavuuttasi sekä haluasi kehittyä pankissamme eri tehtävissä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja muut erittäin kattavat edut kehittyvässä, vakavaraisessa pankissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Senja Herranen 050 4141600 / senja.herranen@wasatalent.fi

tai Päivi Ekholm 040 5245554 /  paivi.ekholm@wasatalent.fi    12.8-21.8.2019

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 21.8.2019

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös