Wasa Dredging toimii rannikko- ja sisävesiliiketoiminnassa, pääasiassa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Toiminta on laajenemassa Keski-Euroopan markkinoille. Liiketoiminta-alueet ovat pääsääntöisesti meriväylien ja satamien ruoppausta. Wasa Dredging on erikoistunut vedenalaiseen louhintaan ja kovan materiaalin ruoppaukseen. Wasa Dredging perustettiin vuonna 1984.

Laitteiden kehittäminen ja rakentaminen tapahtuu in-house emoyhtiön Wasa Dredging Equiopment Oy:n kautta. Uusien laitteiden kehittäminen ulkoisille asiakkaille on kasvava toimiala.

Etsimme nyt sinua

DESIGN ENGINEER, (Mechanics)  ”Can do” -asenteella.

Tarjolla ainutkertainen tilaisuus päästä suunnittelemaan ja kehittämään omaa laivastoa ja niiden toimintaa.

Tulet olemaan osa suunnittelutiimiä ja vastuullasi tulee olemaan monenlaisia uusia rakentamis-, uudelleenrakentamis- ja kehityshankkeita, jotka liittyvät oman n. 20 erilaisen ruoppauslaivaston aluksiin ja toimintaan. Työssäsi tulet tekemään suunnittelua ja kehittämistä tiiviissä yhteistyössä projektiryhmien kollegoidesi sekä kenttätyöntekijöiden kanssa. Toimit myös teknisenä tukena myyntiosastolle.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja olet jo mahdollisesti saanut ensi kosketuksesi mekaaniseen suunnitteluun. Mikäli sinulla on kokemusta eri suunnitteluohjelmista tai laivanrakennusalasta, helpottaa se työtäsi. Kommunikoit sujuvasti toisella kotimaisella kielellä sekä englanniksi. Tärkeämpää kuin ammatillinen kokemuksesi on kuitenkin persoonasi. Toimit itsenäisesti sekä innovatiivisesti ja uskallat haastaa ympäristöäsi positiivisesti. Toimintakykysi säilyy myös kiireisessä tilanteessa. Olet siis hyvä tyyppi!

Tarjoamme sinulle haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä tulevien kollegoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten projektien ja globaalien asiakkaiden parissa. Pääset haastamaan ja kehittämään omia taitojasi entisestään. Vakituinen työtehtäväsi sijaitsee Vaasassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.1.2019.