CONTROLLER, Viria Oyj

Hae tätä työpaikkaa


Viria
on yritysturvallisuuden, tiedolla johtamisen ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj sekä tytäryhtiöt Viria Security Oy, Spellpoint Oy, Tansec Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy sekä Hibox Systems Oy. Meillä työskentelee lähes 700 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 105 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

CONTROLLERIA

Haluatko olla osa yritystä, joka on yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista?

Työpäiväsi koostuvat keskeisimmistä taloushallinnon ja laskennan työtehtävistä. Vastuualueellesi kuuluu kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyviä tehtäviä, kassatilanteen seurantaa ja ennusteiden laatimista, raportointia sekä verotuksellisia asioita. Toimit konsernilaskennan parissa ja laadit viranomaisraportteja. Teet myös erilaisia kehitysprojekteja ja toimit järjestelmien pääkäyttäjänä. Työpaikkasi sijaitsee Vaasassa.

Controllerin työssä menestyminen edellyttää tehtävään sopivaa koulutusta ja monipuolista taloushallinnon työkokemusta. Työskentelet liiketoimintalähtöisesti ja haluat ylläpitää ja kehittää nykyaikaisen taloushallinnon toimintamalleja. Sinulla on erinomaiset it-taidot ja olet nopea omaksumaan uusia asioita. Nautit kehitystyöstä ja olet innovatiivinen asiantuntija, joka toimii hyvin niin yksin kuin osana ryhmää.

Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja työtehtävään vaadittavaa numerotarkkuutta. Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja omaat loogisen ajattelutavan. Pystyt toimimaan hyvässä yhteistyössä koko valtakunnallisen Viria organisaation kanssa ja muun yhteistyöverkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle Virian dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi sekä työtäsi tukevan työyhteisön. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tulet saamaan erittäin kattavat työsuhde-edut. Työsuhde alkaa pitkänä vanhempainvapaan sijaisuutena.

Lisätietoja tehtävästä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 11.8.2019.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös