B2B SALES MANAGER

Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Suomessa ja Ruotsissa toimivalla Nordic Green Energyllä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvellaan yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä. Nordic Green Energy on osa Fjordkraft-energiakonsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia sähkönmyyjiä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Fjordkraft on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 4,2 miljardia Norjan kruunua.

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti!

Haemme nyt energiseen myyntitiimiin 

B2B SALES MANAGERIA

B2B Sales Managerina vastaat yritysmyyntiosaston johtamisesta ja kehittämisestä sekä kannattavasta kasvusta. Tehtävässä kehität osastosi strategiaa, vastaten budjetista ja sen toteutumisesta. Rakennat ja kehität ulkoista myyntikumppaniverkostoa sekä huolehdit, että ohjaamallasi neljän hengen myyntitiimillä on mahdollisuudet onnistua tehtävässään.

Tässä roolissa sinua auttavat onnistumaan aikaisemmat kokemukset myynnin parista. Sinulla on analyyttinen ote toimia sekä halu ja kyky oppia uutta. Uskallat rohkeasti lähteä miettimään ja kehittämän uusia asioita.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Kykenet sujuvaan kommunikaatioon eri sidosryhmien kanssa ja osaat ilmaista itseäsi suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle tehtävän ketterässä organisaatiossa, missä pääset kasvattamaan yrityksen roolia sähkömyynnin kentällä.  Saat tuen tehtävään iloisesta ja motivoituneesta joukosta alan asiantuntijoita.

Lisätietoja tehtävästä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.1.2022. 

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuodenyritykseksi 2018

Hae tätä työpaikkaa