AUTOMATION EXPERT, OSTP Finland Oy Ab

Hae tätä työpaikkaa


OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 130 MEUR ja henkilöstömäärä on 240. www.ostp.bizLöydät meidät myös: LinkedInFacebookInstagram  

Tutustu meihin ja työhömme: https://www.youtube.com/watch?v=cD0GHfXP-Vk

 

Oletko teräksen luja automaation ammattilainen? Asuuko sinussa Pelle Peloton, joka haluaa kehittää ja kokeilla uutta? Kaipaatko haasteita ja mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä metallialan yritystä, jossa pääset kehittämään tulevaisuuden digitalisoitua tuotantoympäristöä?

Meillä on haussa OSTP Finland:lle Pietarsaareen

Automation Expert

Tässä tehtävässä vastaat tehtaamme automaation kehittämisestä ja toteuttamisesta. Toimit systeemiarkkitehtina tuotantoautomaation, -logiikan ja tehdasverkoston (Profinet, Ethernet) tiedonkeruun alueilla. Vastuualueellesi kuuluu myös automaatiojärjestelmien HMI:t ja käytännön toteutus. Olet osa tekniikkaorganisaatiota, jonka tehtävänä on luoda, ylläpitää ja varmistaa tekniset edellytykset tuotantoprosessien toimivuudelle.

Tehtävässä menestyminen vaatii sekä teknillistä että analyyttista osaamista, käytännönläheisyyttä, päätöksentekokykyä ja erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi odotamme sinulta itseohjautuvaa ja organisointikykyistä työskentelyotetta sekä päämäärätietoista asennetta. Motivoidut uuden oppimisesta ja ratkaisujen hakemisesta tulevaisuuden liiketoimintaa kehitettäessä.

Edellytämme sinulta automaatio- tai vastaavaa insinöörin tutkintoa, käytännön kokemusta automaatiosta sekä projektikokemusta. Sinun olisi pystyttävä kommunikoimaan englannin sekä suomen ja ruotsin kielellä. Tunnet PLC, Ethernet, automaatiojärjestelmät (esim. Siemens S7), protokollat ja robotiikkaohjelmistot. Koodaus- ja suunnitteluosaaminen sekä MES- ja ERP-järjestelmien toimintaperiaatteiden tietämys luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit Production Technology Managerille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Sihto, 050 5189448 tai ville.sihto@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.2.2020.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös