AUTOMAATIOINSINÖÖRI, Tarkmet Oy

Tarkmet on tarjonnut jo 20 vuoden ajan asiakkailleen kokonaisvaltaisia teollisuuden palveluita. Alihankinnan lisäksi valmistuksessa on laadukkaita kotimaisia MKH Press ja MKH Lift -tuoteperheiden tuotteita pitkällä kokemuksella. Tarjontaan kuuluvat mm. standardimalliset ja räätälöidyt hydrauliset puristimet sekä nostomagneetit.

Haemme nyt uuteen tehtävään

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Tehtävässä tulet toimimaan asiakasrajapinnassa, kartoittaen ja kehittäen ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Suurin osa työajastasi kuluu suunnittelijana, toimien yhteistyössä kehitysprojekteissa muiden kanssa. Vastaat myös omien vastuualueidesi toteutuksesta ja asiakasrajapinnan hoidosta sekä mahdollisesta asiakaskouluttamisesta. Olet mukana tarjouspyyntöjen tekemisessä ja kehität raportointia sekä asiakastyytyväisyyden seurantaa.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva insinöörin tai DI koulutus tai olet hankkinut työkokemuksen kautta vahvan asiantuntijuuden. Sinulla on kokemusta erilaisista projekteista ja projektin vetäjän roolista.

Olet ratkaisuhakuinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan tiimissä ja asiakkaiden kanssa. Tarvittaessa sinulla pysyy myös työkalut kädessä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja ruotsin osaamisesta on sinulle etua. Kiinnostuksesi myyntiin voi johtaa laajempaan tehtävän kuvaan.

Mikäli sinulla on kokemusta ERP:stä, Solidworks tai vastaavan osaamisesta, katsotaan se eduksi.

Tarkmet Oy:llä saat vakaan työpaikan ja mahdollisuuden kasvaa uuden tehtävän mukana. Yrityksessä halutaan panostaa henkilökohtaiseen kehittymiseen, siksi työtehtäviä tukevat kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät. 

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 4.1.2021. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.