ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, Viicon Oy

Hae tätä työpaikkaa

VIICON on vuonna 2009 toimintansa aloittanut talous- ja palkkahallintopalveluja tuottava yritys, joka on Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. VIICON palvelee asiakkaitaan palvelukeskusmallilla, jossa taloushallintoa tehdään asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä. Viiconin toimipisteet ovat Vaasassa, Tampereella ja Jurvassa.

Kasvuvauhtimme on kova ja nyt etsimmekin sinua

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

 Oletko taloushallinnon asiantuntija, jolla on jo kokemusta sekä näkemystä alalta ja varsinkin halua kehittää sekä olla osa vahvaa kasvutarinaa sekä huipputiimiä?

Viiconilla on hyvä tehdä töitä ja juuri sinua ja työpanostasi arvostetaan!

 Asiakkuuspäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa kirjanpitäjien tukena ja osallistut erikoistilanteisiin myös operatiivisella tasolla. Näitä erikoistilanteita ovat mm. budjetoinnit, ennusteiden laadinnat sekä talous- ja verosuunnittelu ja neuvonta. Asiakkuuspäällikkö toimii myös Talouspäällikkönä nimetyille asiakkaille. Tulet olemaan tiimin esimies ja vastaat resurssoinnista sekä henkilöstön ja palveluprosessien kehittämisestä.  

Olet koulutukseltasi KTM tai Tradenomi. Sinulla on kokemusta kirjanpidosta ja olet tehnyt itsenäisesti tilinpäätöksiä. Jos sinulta löytyy kokemusta tilitoimistomaailmasta ja esimiestyöstä olet juuri se henkilö, jota etsimme. Viicon on sähköisen taloushallinnon edelläkävijäorganisaatio, jossa tulet hyödyntämään monia eri järjestelmiä, joten uudet ohjelmistot eivät tuota sinulle ongelmia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, muu kielitaito auttaa sinua työssäsi.

Ammatillisen asiantuntijuuden lisäksi arvostamme suuresti persoonaasi. Sinä haluat tehdä työtä, auttaa asiakkaitasi sekä toimia valmentavana esimiehenä tiimillesi. Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut mutta samalla osaat kuunnella ja huomioida muita. Olet sitkeä asioiden loppuun saattaja, jonka sanaan voi aina luottaa.

Tarjoamme siis sinulle huippupaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekä uuden oppimiseen. Tulet myös saamaan hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Jos arvostat työtehtävien lisäksi yhteisöllisyyttä ja arvostavaa johtajuutta laita hakemuksesi jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 4.8.2019

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös