ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Steelmark on perheyritys, joka tarjoaa kasvihuoneiden kokonaisratkaisuja vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Autamme ammattimaisia kasvihuoneviljelijöitä myymällä heille kaikkia heidän tarvitsemiaan tuotteita.

Nyt haemme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

ottamaan vastuuta Suomen markkinoista

Työskentelet osaavien asiantuntijoiden kanssa mielenkiintoisella alalla, vastaamalla  Steelmarkin tuotteiden myynnistä kasvihuoneyrityksille.

Sinun tehtäväsi on laajentaa liiketoimintaa valtakunnallisesti. Vastaat itsenäisesti omasta asiakaskunnastasi ja autat heitä ongelmien ratkomisessa. Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin ja tavarantoimittajiin enimmäkseen puhelimitse, mutta työhösi kuuluu myös tapaamiset asiakasyrityksissä ja matkustamista messuille ulkomaille.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat jonkin verran kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä sekä pystyt osoittamaan myyntituloksia joko B2B- tai B2C -yrityksiltä.

Arvostamme aidosti kiinnostustasi myyntityötä ja kasvihuonealaa kohtaan sekä vastuullista otetta työhön. Kommunikoit hyvin suomeksi ja ruotsiksi sekä pärjäät englannin kielellä tarvittaessa. Ajokortti vaaditaan työssä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa on korkealaatuisia tuotteita ja mahdollisuus päästä hyvään tulokseen. Saat tueksesi mukavan työyhteisön, jossa sinua arvostetaan. Työskentelet osan viikosta konttorilla Ylimarkussa, osan työajasta voit tehdä etänä.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 4.10.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa