ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Enkom Active Oy on sähkö- ja kommunikaatiotuotteiden maahantuoja ja lisäarvotoimittaja. Asiakkaitamme ovat sähköteollisuuden toimijat, teollisuuden valmistajat ja IT-palveluntarjoajat. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vaasassa.

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus teknisten tuotteiden maahantuonnista, myynnistä ja asiakastuesta. Yritys kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Lagercrantz on teknisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa yhdeksässä Euroopan maassa, Intiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Ryhmään kuuluu yhteensä noin 60 yhtiötä, yli 1 600 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljardia Ruotsin kruunua.

 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Vaasaan

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä huolehdit tuoteryhmäsi myynnin tuloksista ja kehittämisestä. Kannustamme myös tuomaan omia ideoitasi uusasiakas- ja tuotehankintaan. Työskentelyalueesi on pääsääntöisesti Länsi-Suomi ja Vaasan seutu.

Toivomme sinulta ymmärrystä sähköalasta, vahvaa myyntitaustaa B2B myynnistä sekä näyttöjä tuloksellisuudestasi. Seuraat markkinatilanteita ja omaat hyvän näkemyksen sähkötuotteiden ammattilaismarkkinoista. Sinulle on kertynyt kontakteja alan toimijoihin. Aiempi kokemus maahantuonti- ja jakelutoiminnasta lasketaan eduksesi. Keskustelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta tuloshakuista, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva tahto viedä asioita eteenpäin sekä innostaa myös muita omalla esimerkilläsi. Pystyt tekemään päätöksiä omatoimisesti. 

Tarjoamme sinulle todellista vapautta suunnitella omaa työtäsi ja olla mukana tekemässä päätöksiä. Kestävä kehitys on meille tärkeää ja haluamme sinun näkevän edustamiemme tuotteiden ja toimintamme osana matkaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Fiksujen työkavereiden ja joustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme tilaisuuden työskennellä kansainvälisten huippuvalmistajien laadukkaiden tuotteiden parissa, mielenkiintoisilla ja jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Tehtävässä pääset aitiopaikalta seuraamaan yhteiskunnan sähköistymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 30.9.2021 mennessä.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa