ACCOUNTANT

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 120 MEUR ja henkilöstömäärä on noin 240.

www.ostp.biz Löydät meidät myös: LinkedIn Facebook Instagram

Haemme OSTP Finland:lle Pietarsaareen sinua

ACCOUNTANT

joka haluat aktiivisesti kehittää omia vastuualueitasi.

Vastuullesi kuuluu OSTP yhtiöiden juoksevan kirjanpidon hoitaminen ja tilinpäätösten laatiminen. Avustat myös konsernitilinpäätöksen laatimisessa ja Credit Control ja Treasury -toiminnossa. Tehtävässä hoidat myyntireskontraa sekä kuukausittaista että vuosittaista viranomaisraportointia. Lisäksi olet mukana kehittämässä yrityksen sisäistä raportointia, taloushallinnon prosesseja sekä järjestelmiä, jotta ne vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. 

Jotta menestyt tässä työssä, tulee sinulla olla tehtävään sopiva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä suomen, ruotsin ja englannin sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito. Olet yhteistyökykyinen ja omaat positiivisen ja kehityskeskeisen asenteen. Viihdyt niin rutiinien kuin kehitystehtävien parissa ja tehtäviisi luontaisesti kuuluu aikasidonnaisuus. Olet luonteeltasi tarkka ja luotettava.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön kehittyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja tiivis taloushallinnon tiimi. Saat mahdollisuuden vaikuttaa taloushallinnon kehittämiseen ja digitalisointiin. Tarjoamme vastuullisen tehtävän, jota suoritat itsenäisesti, mutta myös osana  suurempaa tiimiä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.10.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

 

Hae tätä työpaikkaa