FUND ACCOUNTANT , GRIT Rahastoyhtiö

Hae tätä työpaikkaa

GRIT Oy on itsenäinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa joustavia rahastopalveluita ja -ratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä asiakkaan tarpeisiin. Kokonaisratkaisumme avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa salkunhoidon parissa. Samanaikaisesti helpotamme heidän jokapäiväistä liiketoimintaansa huolehtimalla riskienhallinnasta ja muista välttämättömistä rahastohallinnon vastuualueista. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Vaasassa.

Toimimme vahvana tekijänä finanssimarkkinoilla pohjoismaissa sekä kansainvälisesti. Kasvavan liiketoiminnan myötä haemme joukkoomme nyt kahta uutta sisukasta ammattilaista vahvistamaan toimintaamme

Oletko sinä etsimämme

FUND ACCOUNTANT

Haluatko tarttua tilaisuuteen kehittää itseäsi rahoitusalan asiantuntijaksi tiimissä, jossa jäsenet ovat finanssialan huippuja Suomessa? Sytytkö numeroista ja oletko talousmaailmasta kiinnostunut tarkka ja järjestelmällinen tiimipelaaja?

Tässä loistava tilaisuus sinulle, joka saat energiaa työyhteisöstä, jossa nautitaan itsensä ylittämisestä ja jossa kaikilla on aito intohimo työhönsä. Tehtäviisi kuuluu rahastojen arvolaskelmien laatiminen, tilinpäätökset, neljännesvuosikatsaukset, kuukausittainen tiedottaminen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sekä viranomaistiedottaminen. Lisäksi osallistut aktiivisesti toimintamallien sekä rahastohallinnon kehittämiseen ja uusien innovaatioiden sekä prosessien käyttöönottoon.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon asiantuntijatehtävistä sekä kaupallista koulutusta. Olet ongelmanratkaisukykyinen ja nautit haasteiden sekä pulmien selvittämisestä. Ymmärrät rahoitusalaan vaikuttavan täsmällisyyden tärkeyden ja olet valmis omalta osaltasi tekemään parhaasi prosessien sujuvuuden varmistamiseksi. Sinulta löytyy valmius pärjätä myös kansainvälisessä tilanteissa sekä luontevasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle tiimin, joka koostuu muista aidosti tulos- ja kasvutavoitteellisista ja sisukkaista asiantuntijoista. Meille on tärkeää, että työstä nautitaan ja tiimissä työskennelläänkin rennolla otteella ja vahvalla me-hengellä. GRIT tarjoaa sinulle täydellisen alustan päästä näkemään Suomessa ainoaa laatuaan olevan rahoituspalveluntarjoajan toimintaa. Tehtävässä voit kehittyä ja oppia rahoitusalan ydintoiminnan laaja-alaiseksi asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski 050 306 5587  tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi 16.8.2021 mennessäAloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettyämme.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös