MYYNTINEUVOTTELIJA, Korpelan Energia Oy

Hae tätä työpaikkaa

Yli 100 vuotta toiminnassa ollut Korpelan Voima -konserni muodostuu Korpelan Voima kuntayhtymästä ja sen sataprosenttisesti omistamista sähkökauppaa harjoittavasta Korpelan Energia Oy:stä, kaukolämpötoimintaa harjoittavasta Lämpö Korpela Oy:stä ja sähkönsiirtotoimintaa harjoittavasta Verkko Korpela Oy:stä. Konsernin liikevaihto on n. 30 milj. euroa ja henkilöstömäärä 40. Korpelan Voima tukee alueen elinvoimaisuutta, tarjoten aina edullisia ja laadukkaita energia-alan palveluja.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme Korpelan Energialle Kannukseen

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Oletko sinä etsimämme kokenut myyntitykki? Saatko virtaa asiakaskohtaamisista kasvokkain ja puhelimitse ja palat halusta päästä yhdessä kehittämään yrityksen myyntitoimintoja? Tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus näyttää taitosi ja luoda uutta!

Myyntineuvottelijan tehtävässä teet omalla panoksellasi sähkömyyntitiimin tavoitteellisesta toiminnasta huippua tarjoten aktiivisesti laadukkaita energia-alan palveluita. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden päästä jakamaan osaamistasi muille ja tulla osaksi kehittämään Korpelan Energia Oy:n myyntimalleja sekä asiakkuuden hallinnanprosesseja.

Sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja nopeatempoisessa työympäristössä toimiminen on tuttua. Tiedostat mistä elementeistä hyvä asiakaskokemus koostuu ja parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen on tavoitteesi. Et siis epäröi tarttua puhelimeen ja kuunnella asiakasta. Haemme henkilöä, jolle on tuttua sekä uusasiakashankinta että vanhojen asiakkuuksien hoitaminen ja ymmärrät tavoitteellisen myyntityön tarkoituksen.

Odotamme että sinulla on kaupallinen koulutus ja kokemusta sopimuksien myynnistä. Työkielenäsi on suomi ja muiden kielien tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään ja luomaan yhdessä tiimin kanssa uusia toimintamalleja. Tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus halutessasi edetä urallasi. Meille on tärkeää oppia uutta ja panostamme uudistumiseen. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kehittyvää energiayhtiötä – lähde mukaan vastaamaan kanssamme tulevaisuuden energiahaasteisiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa

12.7.- 23.7. Mirella Torkko 050 339 2552  mirella.torkko@wasatalent.fi
26.7.-5.8. Tuija Koski 050 306 5587  tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 5.8.2021. Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös