TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Hae tätä työpaikkaa

Oletko sinä taloushallinnon asiantuntija, joka nauttii monipuolisista tehtävistä uudistamisen ja kehittämisen parissa? Haluatko päästä jakamaan asiantuntijuuttasi ja kokemustasi uudessa ympäristössä? 

Nyt etsimme asiakkaallemme

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA 

Tehtävässä vastaat palkkahallinnosta sekä myynti- ja ostoreskontran hoitamisesta. Pääset hyödyntämään laajaa asiantuntijuuttasi talouden raportoinnissa, laskelmissa ja tilastoinnissa sekä yrityksen rahaliikenteen hoitamisessa. Työssäsi avustat yrityksen toimitusjohtajaa, jolle myös raportoit tehtävässä. Toimit myös yhteyshenkilönä työterveyteen sekä vakuutusyhtiöön ja teet yhteistyötä tilitoimiston kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Vaasassa. 

Etsimme sinua, jolle on kertynyt jo useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Olet huolellinen ja toimeen tarttuva kirjanpitotaitoinen palkanlaskennan konkari. Tässä tehtävässä toimit itsenäisesti ja on tärkeää, että osaat organisoida ja johtaa omaa toimintaasi. Osaat tulkita yrityksen tilaa taloudellisten lukujen kautta ja pystyt toimimaan tukena talouden suunnittelussa. Arvostamme myös kykyäsi kehittää taloushallinnon prosesseja.

Odotamme sinulta sopivaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Yhtiön kieli on suomi ja muu kielitaito (englanti, ruotsi, saksa) katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän työyhteisössä, jossa arvostamme erilaisuutta. Tehtäväkenttä on mielenkiintoinen ja laaja, ja muokkautuu osaamisesi mukaan. Tässä sinulle mahdollisuus kehittää yrityksen taloushallinnon prosesseja itsenäisesti, tiimin tukea kuitenkaan unohtamatta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

12.7.- 23.7. Mirella Torkko 050 339 2552  mirella.torkko@wasatalent.fi
26.7.-7.8. Tuija Koski 050 306 5587  tuija.koski@wasatalent.fi
9.8.-15.8. Jenni Kuusisto 050 518 9448 jenni.kuusisto@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi 15.8.2021 mennessä. Kesäajasta johtuen hakuaikamme on pitkä – käythän kuitenkin täyttämässä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös