RESEARCHER-KONSULTTI, WasaTalent Oy

Hae tätä työpaikkaa

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppani. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yrityksenä 2018.

Nyt haemme kasvavaan tiimiimme

RESEARCHER-KONSULTTIA

Oletko sinä HR-alasta kiinnostunut analyyttinen ja rohkea persoona, jolle on työelämässä tärkeää hyvä työilmapiiri ja asiakaslähtöinen työskentely?

WasaTalentin Research-konsultin tehtävässä pääset näyttämään taitosi erilaisissa suorahakutoimeksiannoissa. Työskentelet yhdessä vastuukonsultin kanssa ja pääset mukaan asiakastapaamisiin, joiden perusteella lähdet etsimään asiakkaan tarpeisiin vastaavaa uutta asiantuntijaa. Vastaat sopivien ehdokkaiden etsimisestä, kontaktoinnista, ehdokaslistojen ylläpidosta sekä rekrytointiprosessien aikataulujen organisoinnista. Lisäksi saat vastuullesi omia projekteja ja kehittämistehtäviä.

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tässä roolissa asenne ja halu oppia ratkaisee. Korkeakoulutustaustaltasi voit olla miltä alalta vain, kunhan sinulta luonnistuu sekä suomen että ruotsin kielisen asiatekstin tuottaminen. Hyvät organisointikyvyt, somekanavien tunteminen ja kiinnostus yrityksien toimintamalleihin auttavat tehtävässä pärjäämiseen.

Sovit tähän tehtävään erinomaisesti, jos olet sitkeä ja nautit sekä rutiininomaisista pitkäjänteisyyttä vaativista tehtävistä että vaihtelevista ihmiskohtaamisista. Sinulta löytyy rohkeutta olla yhteydessä ihmisiin ja loogista päättelykykyä siihen, millaiset tehtävät sopivat kellekin.

Tässä tehtävä sinulle, joka nautit monipuolisista työpäivistä ja analyyttisestä työskentelytavasta.

WasaTalent tarjoaa sinulle hyvän tilaisuuden päästä kehittämään itseäsi ja omaa osaamistasi, olet sitten vasta HR-alalle haluava tai jo kokeneempi konsultti. Tehtävänkuva ja vaatimustaso huomioidaan taustasi mukaan! Tarvittaessa voimme keskustella myös osa-aikaisesta aloituksesta.

Tule osaksi tiivistä porukkaamme, jossa meille on tärkeää pitää huolta hyvästä yhteishengestä ja kehittää oman Talent-tiimimme osaamista jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n CEO Päivi Ekholm 040 524 5554, paivi.ekholm@wasatalent.fi tai toimiston puh. 010 319 0200

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 4.8.2021.

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös