SUUNNITTELUINSINÖÖRI, Japrotek Oy

Hae tätä työpaikkaa

 
 

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita, kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut.

Yhtiön asiakkaina ovat maailman johtavat puunjalostus-, kemian ja metallurgisen teollisuuden yritykset eri puolilla maailmaa. Japrotek Oy Ab:n liiketoiminnan perustana ovat asiakkaiden ydinprosessien perusteellinen tuntemus ja innovatiiviset, lisäarvoa tuottavat järjestelmä-, kone- ja laiteratkaisut.
 

Etsimme nyt Japrotek Oy Ab:lle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tulet suunnittelemaan yhteistyössä asiakkaiden ja tuotannon kanssa erilaisten säiliöiden ja prosessilaitteiden kokoonpano- ja valmistuspiirrustuksia sekä niihin liittyviä osaluetteloita. Teet projekteihin materiaalien hankintaesityksiä ja vastaat suunnitelmien osalta viranomaismääräysten toteutumisesta.  

Suunnitteluinsinöörinä olet tärkeä osa Japrotekin suunnittelutiimiä. Pääset toimimaan suunnitteluprojekteissa pääsuunnittelijan roolissa ja koordinoit projekteja yhdessä projektipäälliköiden kanssa.  Vastuullasi on alihankintasuunnittelijoiden työn ohjaaminen ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus päästä koordinoimaan koko suunnittelutiimin työskentelyä.

Toivomme, että sinulla olisi kokonaisvaltaista näkemystä projektiluonteisesta suunnittelusta, sillä tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää Japrotekin suunnitteluprosesseja. Olet organisointikykyinen ja osaat johtaa omaa toimintaasi pystyen saattamaan asiat loppuun saakka. Etsimme henkilöä, joka on joustava, oppimiskykyinen ja pystyy hallinnoimaan useita projekteja samanaikaisesti.

Tehtävä sisältää paljon vuorovaikutusta, joten sinun on oltava yhteistyökykyinen ja kommunikoitava sujuvasti suomeksi, pärjäät englannin kielellä ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksesi. Toivomme, että sinulta löytyisi tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vahvaa osaamista 3D-suunnittelusta. Hallitset hyvin suunnitteluohjelmistot esimerkiksi Inventorin ja Autocadin.

Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta kone- ja laitesuunnittelusta tai hitsattujen rakenteiden suunnittelusta. Olet myös itse tehnyt erilaisia valmistuspiirrustuksia.  Lisäksi erityisesti kokemus prosessiteollisuudesta ja sen erityispiirteiden ymmärryksestä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tehtävän kansainvälisessä yhtiössä, jossa pääset aidosti uudistamaan toimintoja. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja saat mahdollisuuden edetä urallasi. Työkaluiksi menestykseesi saat huikean ja asiantuntevan työyhteisön. Tehtävässä on myös mahdollisuus sopia osittaisesta etätyöskentelystä.  Tutustu lisää Japrotekiin www.japrotek.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

12.7.- 23.7. Mirella Torkko 050 339 2552  mirella.torkko@wasatalent.fi
26.7. – 7.8. Tuija Koski 050 306 5587  tuija.koski@wasatalent.fi
9.8. eteenpäin Jenni Kuusisto 050 518 9448 jenni.kuusisto@wasatalent.fi

 

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi mukaan. Hae nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydettyä. 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös