SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ, Närko Oy

Hae tätä työpaikkaa

Närko valmistaa raskaita perävaunuja maantiekuljetuksiin ja työllistää noin 200 henkilöä. Viime vuoden liikevaihto oli noin 40 miljoonaa euroa. Närko on yksi pohjoismaiden johtavista perävaunun valmistajista. Kotimarkkinamme on pohjoismaat, lisäksi toimimme Baltiassa ja Venäjällä. Närko on osa monialakonserni Närko Groupia, jonka liikevaihto viime toimintavuonna oli noin 56 miljoonaa euroa ja työntekijöiden määrä 250 henkilöä.

Etsimme

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Suunnittelu- ja tuotekehitysosastollemme Närpiöön

Menestyäksesi ja viihtyäksesi työssäsi suunnittelupäällikkönämme, sinun tulee hallita johtajuuden sekä tekniikan ja tuotantomenetelmien yhdistelmät. Olet positiivinen, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja olet hyvä johtaja. Sinulla on ylempi tutkinto tekniikan alalta ja hallitset molemmat kotimaiset kielet.

Vastuullasi on nykyisen tuoteperheemme ”hyvinvointi” ja samalla vastaat huomisen ratkaisuista ja niiden kehittämisestä. Haluamme, että tuotekehityksemme toimii asiakaslähtöisesti taloutta unohtamatta ja seuraa tarkasti alamme teknistä kehitystä. Vastaat tiimistä, joka koostuu projektipäälliköistä ja kuulut yrityksemme johtoryhmään.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy puh. 010 319 0200.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 9.8.2021.

 
WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös