Suorahaku asiantuntijoiden ja ylimmän johdon rekrytointiin

Suorahakua käytetään rekrytointiprosesseissa, joissa tiedetään työtehtävään sopivien hakijoiden olevan harvassa. Tyypillisesti johdon- ja asiantuntijatason rekrytointitarve vaatii kokeneen headhunterin ammattitaitoa jotta oikeat osaajat tunnistetaan, löydetään, saadaan kiinnostumaan ja vaihtamaan tehtäviään.

Käytä työaikasi fiksummin

Vaativien rekrytointien tekeminen itse voi nielaista satoja tunteja työaikaa. Käytä oma aikasi tuloksen tekemiseen ja jätä hakijoiden pitkän listan kerääminen meidän huoleksemme. Seulomme verkostojemme avulla vaatimukset täyttävät osaajat esiin ja kontaktoimme heidät ammattimaisesti ja luottamuksellisesti. Tämän vaiheen päätteeksi toimitamme lyhyen listan suosituksineen käyttöösi. Tarvittaessa kuljemme rinnallasi koko rekrytointiprosessin jatkohaastatteluista uuden työntekijän soveltuvuusarviointeihin.

Headhunter on yrityksesi myyjä

WasaTalentin headhuntereiden työ on yhtä aikaa hienovaraista käsityötä ja raakaa tiedonhankintaa. Ennen hakuprosessin aloittamista pureudumme yrityksesi vahvuuksiin sekä toimialasi osaamisvaatimuksiin ja palkkatasoon. Saat headhunterista yrityksesi myyntiin uuden resurssin, jonka tehtävänä on myydä avoin työpaikka parhaalle mahdolliselle hakijalle.

Suorahaku Vaasassa ja valtakunnallisesti

WasaTalentin toimipiste sijaitsee Vaasassa ja iso osa verkostoistamme on Pohjanmaan maakunnissa. Headhunterin palvelumme ovat kuitenkin täysin valtakunnallisia.

Suorahaku vai tavallinen rekrytointi?

WasaTalent toteuttaa asiakkailleen myös julkisia rekrytointeja lehti-ilmoituksineen ja sosiaalisen median kampanjoineen. Joissakin tehtävissä parhaat tulokset saavutetaan yhdistelmämallilla, jossa näkyvä rekrytointi ja headhunterin suorittama hiljainen haku toimivat rinnakkain.

Apua uran suuriin päätöksiin

Työpaikan vastaanottamiseen sisältyy joskus myös muutto työn perässä. Paikallistuntemuksessa ja uudelle paikkakunnalle sijoittumisessa headhunterimme palvelevat laaja-alaisemmin kuin kukaan muu. Jos hakijaa askarruttaa, minne perheen lapset voivat mennä päivähoitoon, me neuvomme ja annamme vinkkejä.

WasaTalentin suorahakuprosessi

Miksi headhunterin käyttö kannattaa?

Ammattitaito

  • Headhunterin ja taustatutkijan muodostama työpari hoitaa toimeksiantoasi ammattimaisesti ja kohdennetusti
  • Vuosikausia rakentamamme ammatilliset verkostot ovat käytössäsi
  • Osaamme tuoda yrityksesi parhaat puolet esiin työntekijää puhuttelevalla tavalla

Kustannustehokkuus

  • Hinnoittelumme perustana on palkattavan työntekijän kuukausiansioon sidonnainen kerroin – tiedät siis heti, mistä maksat
  • Oikein tehtynä suorahakuprosessi tulee jopa edullisemmaksi kuin perinteinen rekrytointikampanja lehti-ilmoituksineen

Luottamuksellisuus

  • Rekrytointitarpeesi voidaan tarvittaessa pitää piilossa kilpailijoilta
  • Toimimme ehdottoman luottamuksellisesti prosessin kaikissa vaiheissa

Yhteyshenkilösi

Päivi Ekholm, WasaTalentToimitusjohtaja Päivi Ekholm on yhteyshenkilösi, kun rekrytointitarpeesi vaatii suorahaun käyttämistä. Hän auttaa sinulle sopivien ratkaisujen löytämisessä ja kokoaa tiimin palvelukseesi.

paivi.ekholm@wasatalent.fi
+358 40 524 5554

Ota yhteyttä