Juho Toivola: Katsaus rekrytointiin

Juho Toivola: Katsaus rekrytointiin

65,00 

(Alv 0%)

HUOM! Tapahtuman uusi ajankohta 21.1 2021.

Mikä on muuttunut rekrytoinnissa? Katsaus rekrytoinnin nykytilaan ja trendeihin

Tilaisuuden aikana tutustumme rekrytoinnin trendeihin kuten ehdokaslähtöisyyteen, digitaalisuuteen ja kovenevaan kilpailuun tekijöistä. Juhon puheenvuorossa kuulemme, miten nämä asiat voivat näkyä omassa toimintaympäristössämme, ja millä eri tavoin  voisimme näitä trendejä huomioida omassa toiminnassamme.

Tilaisuuden fasilitoi kokenut rekrytiimien vetäjä ja työpsykologi Juho Toivola, joka on rekrytoinut urallaan tuhansia ihmisiä, ja kouluttanut kymmeniä rekrytoijia työhönsä. Juholla on poikkeuksellisen laaja osaaminen rekrytoinnin eri osa-alueilta, ja yli kymmenen vuoden työkokemus alalta.

UUTTA! Tilaisuus järjestetään etänä. Ilmoittaudu normaalisti verkkokaupan kautta ja valitse valikosta – osallistun etäyhteyden kautta. Kutsulinkki on henkilökohtainen ja lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautumisten käsittelyn vuoksi verkkokaupassamme myydään ainoastaan yksittäisiä ilmoittautumisia. Jos olet ilmoittamassa yli 3 henkilön ryhmää tapahtumaan, ota ystävällisesti yhteyttä tuija.koski@wasatalent.fi ja tiedustele yhteislaskua.

Juho ToivolaVierailevana asiantuntijana
JUHO TOIVOLA

Tuotetunnus (SKU): wrks052020 Osasto: Päivämäärä: 21.01.2021Kellonaika: 16:00Sijainti: Paikka ilmoitetaan myöhemmin

Lisätiedot

Osallistumistapa

Osallistun paikan päällä, Osallistun etäyhteydellä