Verkostoitumistyöpaja: Haastavat tyypit

Verkostoitumistyöpaja: Haastavat tyypit

65,00 

(Alv 0%)

Päivämäärä tarkentuu myöhemmin

Työntekijän alisuoriutuminen on yksi esimiehen haastavimpia huolia. Alisuorittamisen tarttuminen on monelle suuri mutta välttämätön askel ottaa niin työn tehokkuuden kuin työntekijän henkilökohtaisen hyvinvoinnin takia.

Keitä ovat työelämän haastavat tyypit? Työpaikan heikot lenkit ja murheenkryynit? Tämä työn sujuvuuden, työviihtyvyyden ja tavoitteiden saavuttamisen tulppana tököttävä hiljainen – tai liiankin äänekäs – kansa. Ne, jotka oppivat hitaammin tai joille supliikkia ei annettu äidinmaidossa. Työyhteisön hiljaiset, ärtyneet tai kremppaiset. Keitä he ovat ja mitä heille pitäisi tehdä? Kuka ottaa kopin – vai ottaako kukaan?

WasaTalentin asiantuntijaverkoston ”Haastavien tyyppien erityisasiantuntija ” erikoislääkäri Ulla Åstrand jakaa mietteitään meille seuraavassa klinikassamme haastavien tyyppien erityisasiantuntija eli työkykyongelmiin perehtynyt työterveyshuollon erikoislääkäri. Ullan asiantuntemukseen saamme tulevaisuudessa luottaa myös WasaTalentin kehitystilaisuuksissa ja koulutuksissa.

Ulla ÅstrandVierailevana asiantuntijana
ULLA ÅSTRAND

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): wrks042020 Osasto: Kellonaika: 15:00Sijainti: WasaTalentin koulutustila, Pitkäkatu 66, Vaasa