Maksutavat

WasaTalentin verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua. Kun ostat verkkokaupastamme, tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy maksun saajana.

Pankkimaksut: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat: Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku: Voit valita maksutavaksi myös laskun. Täytä tällöin mahdollisen sähköisen laskutusosoitteen tiedot tilauksen kommentteihin. Laskulla maksettaessa lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 10 €/tilaus. Laskun eräpäivä on heti.

Toimitusehdot

Toimitustavat: Tilaukset vahvistetaan toimitetaan sähköpostilla. Sähköpostiin saapuva tilausvahvistus toimii rekisteröitymisenä WasaTalentin järjestämään tapahtumaan. Emme toimita erillistä tulostettavaa lippua. Suuremmissa tapahtumissamme saat saapuessasi erillisen osallistujapassin.

Hinnat: Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa ilman arvonlisäveroa. Näet arvonlisäverollisen loppusumman Kassa-sivulla ennen tilauksen tekemistä.

Laskutuslisä: Jos valitset maksutavaksi laskun, lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 10 €/tilaus.

Myyntialue: Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika: Tilausvahvistus lähtee sähköpostiisi heti, kun maksu on rekisteröitynyt verkkokauppajärjestelmäämme.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova, ja osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme puolet osallistumismaksusta, mutta viikkoa ennen tapahtumaa tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen osallistujan tilalle.

Tapahtuman järjestämisen ehtona on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Verkkokaupan ylläpitäjän yhteystiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää ostamisesta tai haluat vaihtaa osallistumisesi toiseen tapahtumaan, ota yhteyttä: WasaTalent/Päivi Ekholm, info@wasatalent.fi