TEKNINEN OSTAJA


Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Toimintamme on sertifioitua ja noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina.

Osto-organisaatioon ja hankinnan tiimiin palkataan tavoitehakuinen

TEKNINEN OSTAJA
Onko sinulla näkemystä ja intoa hankintatoimen kehittämiseksi?

Toimit tiiviissä yhteistyössä teknisen ja kunnossapitotiimimme sekä erilaisten eurooppalaisten toimittajien kanssa. Vastaat teknisistä tuote- ja palveluhankinnoista. Hallitset omaa tehtäväaluettasi; hoidat kaupalliset neuvottelut, kilpailutat ja valitset toimittajia, vastaat ostotilausten teosta ja ylläpidosta sekä ylläpidät järjestelmiä ja löydät uusia turvallisuuteen panostavia vaihtoehtoja. Sinulla on näkemystä ja kiinnostusta vakiinnuttaa hankintatoimen prosessejamme edelleen. Pääset mukaan investointiprojekteihin sekä kehittämään palvelujamme. Tehtävässä raportoit hankintajohtajalle.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta teollisesta ja/tai teknisestä ostamisesta, mielellään kemianteollisuudesta. Olet itsenäinen, joustava ja matkustushaluinen. Asioista kysyminen sujuu sinulta luontevasti etkä pelkää ammattimaisesti kyseenalaistaa aiempia toimintatapoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, saksan kielen taito on etu. Toimipisteesi on Voikoskella, tai jossain toisessa toimipisteessämme. Meillä on myös joustava etätyöskentelymahdollisuus. Matkustaminen toimittajien sijainnin sekä Woikosken toimintapaikkakuntien mukaan ympäri Suomea on osa työtäsi.

Woikoskella pääset kehittämään hankintatoimeamme ja pääset osaksi vakavaraista perheyritystä, jossa henkilöstöön panostetaan. Huolehdimme henkilöstön jaksamisesta sekä tarjoamme ja tuemme kehittymismahdollisuuksia. Meillä sinulla on mahdollisuus myös edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan.

Lisätietoja WasaTalentilla tehtävästä antaa Paula Törnroos, 0505189448 tai paula.tornroos@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 2.10.2022.


WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Ansök nu