SOVELLUSSUUNNITTELIJA

Ansök nu

Haemme nyt asiakkaallemme

SOVELLUSSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu sovellussuunnittelu ja -ohjelmointi toimitusprojekteissa. Toimit yhdessä muun tiimin kanssa vastaten omien vastuualueidesi toteutuksesta ja asiakasrajapinnan hoidosta.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla insinöörin tai DI koulutus automaation parista, mutta myös muut koulutustaustat ovat mahdollisia. Olet ratkaisuhakuinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan tiimissä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet järjestelmällinen ja viet projektit määrätietoisesti loppuun saakka.

Kommunikoit suomen tai ruotsin kielellä ja ymmärrät ja tuotat englanninkielistä tekstiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän mukavassa sekä kasvavassa yrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 30.4.2019.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

Ansök nu

Relaterad artiklar