SERVICESÄLJARE

Scania koncernen är en världsledande tillverkare av lastbilar och bussar samt av industri- och marinmotorer. År 2021 var koncernens omsättning ca 14,2 miljarder euro och i slutet av 2021 fanns det ca 5400 personer i deras tjänst. Scania verkar i över 100 olika länder och produktion finns i både Europa och Latin-Amerika.

I Finland är Scania branschens pionjärer. Vi erbjuder våra kunder tjänster och helhetslösningar som stöder deras affärsverksamhet. Scania Finland har 19 tjänstecentrum, som stöder sex avtalsstationer. År 2021 var Scania Finland Oy:s omsättning 260 miljoner euro och hade ungefär 600 personer i tjänst.

Ett nytt modernt Scania-center färdigställs i Vasa, verksamheten i de nya utrymmena i Vikby startar i början av hösten 2022.

Är du intresserad av att ha en aktiv roll i centrum av våra kunders affärsverksamhet? Vill du vara med på en resa där du hjälper våra kunder i transportbranschen nå bättre resultat, genom att utnyttja Scanias omfattande serviceutbud?

Vi söker nu till Vasas Scania-center en

SERVICESÄLJARE

Din uppgift som servicesäljare är att sälja Scania-servicelösningar till företag i transportbranschen och till lastbilsförare. Du nätverkar aktivt och upprätthåller fungerande kundrelationer. Du skapar Scania-servicelösningar som stöder kundens affärsverksamhet, i servicelösningarna ingår bland annat underhålls- och reparationsavtal.

För att lyckas i uppgiften har du en för uppgiften lämplig tekniskt och / eller handelsutbildning eller erfarenhet av försäljning och åtminstone B-körkort. Teknisk, handels eller logistik erfarenhet från transportbranschen ses som merit. Du kan betjäna kunder på flytande svenska och finska.

Vi värdesätter förståelse av att analytiskt närma sig kundens affärsverksamhet och att identifiera mervärdesavkastning för kunden. Du förtjänar kundernas förtroende genom att lyssna på dem och agera ärligt och försäkrar dig om att kundvården motsvarar Scanias målsättningar och värden. Du njuter av teamarbete och kan självständigt föra fram dina planer målmedvetet samt håller dig uppdaterad om marknadens och branschens utveckling.

Du får möjlighet till att arbeta med ett välkänt och starkt varumärke och en intressant och utmanande uppgift i centrum av våra kunders affärsverksamhet. Därtill får du utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga personalförmåner som det internationella bolaget erbjuder.

 

Tilläggsuppgifter ger WasaTalent Oy:s Tuija Koski 050 306 5587 eller tuija.koski@wasatalent.fi

Skicka in din arbetsansökan direkt i vårt elektroniska rekryteringssystem och bifoga din CV samt ditt ansökningsbrev senast 30.5.2022.

Ansök nu