SERVICECHEF till lönetjänster och SERVICECHEF till ekonomitjänster


Mico Botnia började som ett aktiebolag sin verksamhet år 2018, där det nu arbetar ungefär 110 kunniga och trevliga kollegor med uppgifter inom ekonomi- och löneförvaltning samt med tolknings och översättningsservice. Kunderna och ägarna är många kommuner och samkommuner i Österbotten.

Bolagets huvudkontor finns i Vasas högskolecampus, som sägs vara en av Finlands vackraste campusområden. Dessutom finns det även ett kontor i Jakobstad.

Eftersom nuvarande servicechefer avancerar till nya tjänster internt, söker vi nu

SERVICECHEF till lönetjänster och

SERVICECHEF till ekonomitjänster

Vill du vara med och påverka och utveckla tjänster som stöder hela den Österbottniska regionen? 

I uppgiften ansvarar du för att kontinuerligt utveckla kundernas service och helhetsprocesser samt upprätthållande av goda kundförhållanden. Din huvudsakliga uppgift är att fungera som förman till ditt eget team, genom att stötta och instruera teamet. Du sätter upp mål, fungerar som budbärare och tar hand om resurserna tillsammans med servicedirektören. Som servicechef ingår du i den utökade ledningsgruppen och rapporterar till servicedirektören.

Vi förväntar oss av dig en för tjänsten lämplig utbildning och/eller erfarenhet av motsvarande uppgifter. Du har erfarenhet av löne- och/eller ekonomiförvaltningsrelaterade processer. Genom att identifiera nya servicemöjligheter säkerställer du högklassiga och effektiva tjänster för kunderna. Du tycker om att påbörja och driva utvecklingsprojekt framåt.

Som person är du en företagsam realist som tar tag i saker och som klarar av att hålla många järn i elden samtidigt. Som samarbetsvillig chef är du en teamspelare som njuter av att motivera och lyssna på personalen. Du klarar av att ta snabba beslut. I uppgiften behöver du både finska och svenska språkkunskaper.

På Mico Botnia blir du delaktig i ett stabilt företag och i ett stort förändringsarbete, där du får en utmanade uppgift och möjligheten att enligt bolagets strategi leda och utveckla avdelningen för löne- och ekonomitjänster och utnyttja ditt kunnande i förmån för personalen, kunderna och bolaget.

Tilläggsuppgifter om tjänsten under sommaren ger:
1.6 – 1.7.2022 Tuija Koski 050 306 5587 eller tuija.koski@wasatalent.fi
4.7. – 22.7.2022 Mirella Torkko, 050 339 2552, mirella.torkko@wasatalent.fi
25.7 -3.8.2022 Mikaela Nyberg, 050 4141 600, mikaela.nyberg@wasatalent.fi

Skicka in din arbetsansökan och bifoga din CV samt ditt ansökningsbrev direkt i vårt elektroniska rekryteringssystem senast 3.8.2022. Lämna ansökan så snabbt som möjligt för platserna fylls genast lämplig person hittas.

 

WasaTalent Oy är Österbottens största rekryterings- och direktansökningsföretag gällande experter, samt din samarbetspartner inom personalledning. Vi erbjuder flexibla och effektiva lösningar för företagets alla personaladministrativa behov. Vår kundkrets utgörs av flera rikstäckande och internationella företag vars rekryteringar och hr-tjänster vi sköter om oberoende av läge.

Ansök nu