MYYNTI- / ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, Anonyymi työnantaja

Ansök nu

Etsimme Asiakkaallemme tuloshakuista

MYYNTI- / ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on myydä asiantuntija palvelua PK- sektorin yritysasiakkaille. Vastaat asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkuuksien hyvästä hoitamisesta. Asiakkaasi koostuvat hieman suuremman kokoluokan yrityksistä Pohjanmaan maakuntien alueella. Sovit itsenäisesti tapaamisia ja tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita löytäen heille parhaat mahdolliset palvelut ja auttaen heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.  

Sinulla on aikaisempaa kokemusta BtoB asiakkuuksien hoidosta ja omaat hyvän liiketoimintaymmärryksen. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti yritysjohdon kanssa suomeksi ja tarvittaessa pärjäät myös ruotsilla, muu kielitaito on sinulle hyödyksi. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, tärkeämpää on se, millaista työkokemusta sinulle on kertynyt ja millainen olet persoonana.

Olet oma-aloitteinen sekä aktiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat tehdä tuloksellisesta myyntiä ja kehittyä jatkuvasti. Omaat vahvan palveluasenteen sekä innokkuutta heittäytyä uusiin tilanteisiin etkä pelkää haastaviakaan tehtäviä. Tunnistat tarpeita, osaat ennakoida riskejä ja ennen kaikkea näet kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa ja vastuullisessa organisaatiossa. Tässä tehtävässä saat erittäin kilpailukykyisen ja vakaan palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöetuudet sekä koko valtakunnallisen organisaation täyden tuen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä 
27-31.7.2020 Tuija Koski / WasaTalent +358 (0)50 306 5587
3- 7.8.2020 Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 7.8.2020

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Ansök nu