LOGISTIIKKAINSINÖÖRI, Riikku Group

Ansök nu

Riikku Group on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia. Työntekijöitä Groupissa on reilu 200. Riikun asiakkaita ovat kaikki rakennusalan kärkiyritykset Suomessa. Toimintamme kattaa vaativimpienkin parvekeprojektien kokonaisvaltaisen toimitusketjun: asiantuntijamyynnin, tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, projekti- ja työnjohdon sekä mittatarkan asennuksen

Haluatko sinä mukaan vahvasti ja kannattavasti kasvavaan huippujoukkoon?

Nyt haussa Alavudelle

LOGISTIIKKAINSINÖÖRI

Tässä tehtävässä otat haltuun lähtevän ja osittain saapuvan logistiikan. Vastuullasi on saapuvien kirjaaminen ja seuranta sekä koordinointi, minkä lisäksi organisoit kuljetukset ja huolehdit varaston hallinnasta ja muista siihen liittyvistä koordinointitehtävistä. Pääset myös tekemään täydennysostoja varastoon yhdessä hankinnan kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta logistiikan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulta löytyy uskallusta tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun saakka. Lisäksi sinulta löytyy hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä. Sinulla on myös kykyä ja halua oppia ja kehittyä työssäsi.

Meillä saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvät tiimikaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden olla mukana yhdessä alan kärkiyrityksistä Suomessa. Lisäksi saat koko Riikku yhtiön vankan tuen ja arvostuksen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 19.4.2021.  Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Ansök nu

Se även