KORJAAMON TYÖNJOHTAJA

Länsilinjat on yli 80-vuotias perheyhtiö. Pitkä historiamme kertoo, että olemme uudistuneet ja seuranneet aikaamme aina. Niin nytkin. Länsilinjat on työntekijöidensä mielestä rehti työnantaja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin. Me myös ajamme yhä vähäpäästöisemmillä autoilla ja polttoaineilla. Kesällä 2022 aloitamme liikennöinnin 13 sähköbussilla ja lisäämme näin suomalaisen arkiliikkumisen vastuullisuutta. Kasvutavoite on käynnistänyt yhtiössä mittavan organisaatiomuutoksen. Konserniimme kuuluu myös matkatoimisto Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd.

Lue lisää: www.lansilinjat.fi

Haemme varaston hallinnasta vastaavaa

KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan Tampereen Sarankulmassa sijaitsevan korjaamon päivittäisestä työnjohdosta ja toimivuudesta.  

Työnjohtajana toimit yhdeksän asentajan esihenkilönä vastaten korjaustöiden sujumisesta käyttäen apuna korjaamon erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Toimenkuvassasi on tärkeää saumaton kommunikointi liikennetoimiston kanssa sekä vastuu varaston hallinnasta ja päivittäisestä välittömästä esihenkilötyöstä. Tehtävässäsi raportoit korjaamopäällikölle.

Tärkeintä työn onnistumisen kannalta on aktiivinen ote tekemiseen ja kyky varmistaa korjaamon toiminnan sujuvuus, mikä mahdollistaa tuottamamme liikenteen toimivuuden matkustajille ja liikenteen tilaajille. Odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja, paineensietokykyä ja kompetenssia tehdä nopeita ja järkeviä ratkaisuja.

Toivoisimme, että olisit reipas ja sosiaalinen henkilö, jolta löytyy teknisen ymmärryksen lisäksi intoa, kykyä ja uskallusta oppia. Työ tapahtuu korjaamolla pääsääntöisesti klo 7–15.30.

Työnjohtajan tehtävässä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen sekä tuetaan työntekijöitä panostaen jatkuvaan kehittymiseen.  Länsilinjat Oy tunnetaan vahvana suorituskeskeisenä organisaationa, jossa jokaisella on halu kehittyä, ja kehittää yritystä sekä samalla toimia kustannustehokkaasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Vihinen WasaTalent Pirkanmaa Oy:stä, p. 0400 164379 tai johanna.vihinen@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.5.2022.

Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Ansök nu