KEMISTI

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.

 

Nyt etsimme kasvavaan toimintaamme sinua

KEMISTI

Oletko laboratorioalan asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

Tehtävässä tulet olemaan mukana laboratorion laitekannan, menetelmien sekä laadunvarmistuksen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Tuet laboratoriohenkilöstöä päivittäisessä työssä, toimit yhteyshenkilönä T&K-organisaatiolle ja laboratoriossa käytettävien IT-järjestelmien asiantuntijana. Tehtävän sisältö ja vastuualueet määräytyvät tarkemmin kokemuksesi mukaan.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto laboratoriotekniikasta tai ylempi korkeakoulututkinto epäorgaanisesta analyyttisesta kemiasta. Kokemus laboratoriomaailmasta ja tutkimus- sekä kehitysprojekteista auttavat sinua tehtävässä.

Olet kiinnostunut uuden oppimisesta, toimit analyyttisesti ja haluat ottaa vastuuta sekä pystyt tekemään päätöksiä itsenäisesti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja pärjäät sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset mukaan kehittämään laboratorion toimintaa. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa laboratoriopäällikkö Minna Jokinen, 0406739898   minna.jokinen@jervoisglobal.com

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 31.5.2022.  

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Ansök nu