KAUPALLINEN JOHTAJA, KPK Yhtiöt Oyj

Ansök nu

KPK Yhtiöt on uuteen suuntaava media-alan konserni, joka tarjoaa eturivin paikan digitalisoituvassa maailmassa. Konsernin toiminta-ajatuksena on hen­ki­sen ja ai­neel­li­sen kas­vun edis­tä­mi­nen vies­tin­nän kei­noin. Vies­tin­nän tar­pee­seen vas­taa­mi­nen on ol­lut KPK Yhtiöiden tär­kein teh­tä­vä jo yli sa­dan vuo­den ajan. Sitä se on myös tulevaisuudessa. KPK Yhtiöt työllistävät yli 260 henkilöä ja liikevaihto on noin 30Meur, toimipisteitä on 14 ja lehtiä 13

Oletko sinä KPK Yhtiöiden uusi
KAUPALLINEN JOHTAJA

Nautitko sinä uusista poluista ja näetkö mahdollisuuksia ympärilläsi? Sytytkö työstä, jossa voit oikeasti kehittää ja luoda uutta ja saatko muut mukaan muutokseen? Etsimme juuri sinua!

Kaupallisena Johtajana tulet viemään KPK Yhtiöiden BtoB puolen myyntitoimintoa seuraavalle tasolle. Sinulla tulee olemaan vahva rooli myynnin sekä palvelu- ja tuotevalikoiman kehittämisessä, jotta ne vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Etsit aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia perinteisten toimintojen rinnalle. Toimit työssäsi BtoB myynnin esimiehenä ja olet mukana liiketoiminnan johtoryhmässä.

Sinulla on moderni ymmärrys myynnin- ja markkinoinnin sekä asiakkuuksien johtamisesta. Olet toiminut tulosvastuullisessa roolissa, ymmärrät liiketoiminnan ketterää kehitystä ja digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia. Tätä kaikkea tukee soveltuva kaupallinen koulutuksesi sekä erinomaiset kommunikointi- ja verkostoitumistaitosi. Arvostamme vahvasti asennettasi ja kykyäsi kehittää liiketoimintaa asiakkaiden tarpeiden kautta sekä ennen kaikkea intohimoasi työskennellä muuttuvassa mediamaailmassa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen huipputehtävän, jonka haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa, perinteikkäässä ja voimakkaasti kehittyvässä media-alan konsernissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm, 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 6.12.2020.  Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Ansök nu

Se även