ICT-PÄÄLLIKKÖ, Kokkolan Energia Oy

Ansök nu

Kokkolan Energia Oy on kehittyvä täyden palvelun energiayhtiö. Toiminnan kivijalkana on sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti sekä jakelu. Toimintaamme kuuluvat myös uusiutuvan energian kehityshankkeet. Sähkön jakelusta vastaa tytäryhtiö Kokkolan Energiaverkot Oy. Yhtiöiden liikevaihto on noin 50-70 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä tehtyä energiaa!

 

Haemme Kokkolaan

ICT-PÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä vastaat Kokkolan Energian sisäisten ja ulkoisten ICT- toimintojen kehittämisestä. Tulet toimimaan esimiehenä ja vastaat esimiestehtävien lisäksi ICT-hankkeiden koordinoinnista sekä järjestelmäkehityksestä ja toimit yhteyshenkilönä ulkoisille IT-palveluiden tuottajille. Tukea tehtävään saat ICT-organisaatiosta ja tulet raportoimaan hallintojohtajalle.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai olet jo hankkinut sopivaa työkokemusta ja toiminut mahdollisesti esimiehenä. Sinulla on kokonaisvaltaista näkemystä tehokkaista liiketoimintaprosesseista, yleisestä järjestelmäkehityksestä sekä IT-hankinnoista. Sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi sekä pärjäät englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ymmärtää isossa kuvassa IT-toimintoja. Roolissa tulet organisoimaan, ohjaamaan ja kehittämään IT:n toimintaa. Tehtävässä tarvitset myös verkonvalvonta ja verkotuksen sekä virtuaaliverkkojen ymmärrystä. Mikäli sinulla on kokemusta VMwaren virtualisointiratkaisuista sekä esim.  Azuren ja hybridipilven käytöstä sekä ymmärrystä Microsoft M365, katsotaan ne eduksi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Olet vakuuttava, innostava ja yhteistyökykyinen, etkä pelkää haastaviakaan tilanteita vaan näet ongelmat mahdollisuuksina. Pystyt toimimaan ja tekemään päätöksiä itsenäisesti.

Tarjoamme vakaan työpaikan sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan koko yksikön toimintaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 2.12.2020.  Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Ansök nu

Se även