EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖ

Suomen Tuulivoimayhdistys on 1988 perustettu tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, joka tasaa tietä suomalaiselle tuulivoimalle ja jakaa tietoa alan ajankohtaista asioista. Yhdistys kokoaa yhteen tuulivoima-alasta kiinnostuneita yrityksiä, yksityishenkilöitä ja muita tahoja sekä jakaa tietoa ja tukee tuulivoima-alan kehitystä ja toimintaa Suomessa. Tavoitteena on työllistää luomalla kotimaista kannattavaa uusiutuvan energian liiketoimintaa sekä toteuttaa puhtaampaa huomista jo tänään.

   
Lue lisää: https://tuulivoimayhdistys.fi/

 

Nyt haemme toimintaamme

EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ

Jaatko sinä visiomme rakentaa suomalaisille puhdasta ja turvallista omaa energiantuotantoa?
Haluatko vaikuttaa valtakunnallisesti uusien toimintatapojen ja -linjausten suunnitteluun ja toteuttamiseen?

 
Suomen Tuulivoimayhdistyksen edunvalvontapäällikkönä kehität yhdistyksen toimintaa, osallistut aktiivisesti alan lainsäädännön valmisteluun, tapaat sidosryhmiä sekä toimit tuulivoimayhdistyksen edustajana erilaisissa tilaisuuksissa ja työryhmissä.

Olet lausuntojen valmistelija sekä verkostoituja ja nautit eri sidosryhmien kanssa toimimisesta. Itsenäinen työskentely samoin kuin dynaaminen yhteistyö tiimin kanssa ovat sinulle mieluisia toimintatapoja. Ymmärrät valiokunta- ja työryhmätoimintaa sekä poliittista päätöksentekoa. Erilaisissa tilaisuuksissa esiintyminen ja eduskunnan kuulemisiin osallistuminen on sinulle luontevaa.

Voit olla uusiutuvan energian konkari, joka kaipaa kehittymismahdollisuuksia tai vasta alalle innokkaasti haluava. Me perehdytämme sinut hyvin tehtävään taustastasi riippumatta. Tehtävää voidaan myös räätälöidä kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi merituulivoiman edunvalvontaan, kansainväliseen yhteydenpitoon sekä STY:n EU-tason edunvalvonnan vahvistamiseen.

Sovit tehtävään, jos olet järjestelmällinen, ulospäinsuuntautunut ja oppimishaluinen. Haluat kaivaa tietoa ja olet nopea omaksumaan uusia asioita. Puhut sujuvasti suomea sekä englantia ja nautit keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa.

Hae mukaan tiiviiseen ja asiantuntevaan porukkaamme, jossa työskennellään ”kaikki hoituu” -asenteella. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä, mutta tehtävän hoitaminen onnistuu hyvin myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulta käsin.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 7.8.2022.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Ansök nu