AVOIN HAKU: TALOUSPÄÄLLIKÖITÄ

Ansök nu
Oletko taloushallinnon vahva osaaja tai haluatko suunnata kohti uusia haasteita? Haluatko kehittää itseäsi ja edetä johtotasolle?

Haemme nyt avoimen haun kautta

TALOUSPÄÄLLIKÖITÄ

Tehtävänäsi on toimia taloushallinnon ja rahoituksen monipuolisissa ja haastavissa johtotehtävissä. Olet halukas johtamaan taloushallintoyksikköä ja sen työntekijöitä asetettujen vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös prosessien kehittämisestä, rahoituksen suunnittelusta ja raportoinnista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot. Ymmärrät työn vaatiman vastuullisuuden ja joustavuuden merkityksen sekä kykenet toimimaan hyvin myös paineen alla. Sinulla on oma-aloitteellisuutta, organisointikykyä ja rohkeutta sekä hallitset hyvin laajatkin kokonaisuudet.

Koulutustaustasi on kaupallinen korkeakoulu. Mahdolliset talous-, johtaja- tai liiketoimintakoulutukset sekä kokemus johtoryhmätyöskentelystä katsotaan eduksi. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä päivittäiseen työskentelyyn liittyvistä työkaluista. Kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554

Täytä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sekä liitä ansioluettelosi sähköiseen hakuun viimeistään 30.6.2020 mennessä.

 
Ansök nu