Tunne itsesi, menesty työelämässä

Haluatko ymmärtää paremmin omia vahvuuksiasi työntekijänä ja työkaverina? Mietitkö, mitkä puutteesi saattavat estää sinua tulemasta valituksi työpaikkaan – ja miten nuo puutteet voisi korjata?

TaWa-valmennus on henkilöasiakkaille suunnattu valmennuksemme, josta saat työkaluja tulevaisuutesi kehittämiseksi. Kun tunnet itsesi ja ominaisuutesi paremmin, myös itseluottamuksesi kohoaa.

Everything DiSCValmennus alkaa verkossa täytettävällä kyselyllä, jonka vastauksista muodostetaan henkilökohtainen DiSC-profiilisi. Opit tuntemaan, mitkä DISC-työyhteisöprofiilin neljästä perustekijästä (Hallitsevuus, Vaikuttavuus, Vakaus ja Tunnontarkkuus) persoonassasi korostuvat. Saatat tuntea DiSC-analyysin myös Thomas Eriksonin suositusta Idiootit ympärilläni -kirjasta, joka perustuu aiempaan DiSC-versioon ja jossa käyttäytymismalleja kuvataan väreillä. Syvempää tuntemusta omasta profiilistasi saat myös kahdeksasta vaikuttavasta prioriteetistä, jotka vaikuttavat tapaasi toimia työssäsi, erityisesti vuorovaikutustilanteissa.

Emme jätä kehittymistäsi pelkän kyselyn varaan, sillä TaWA-valmennus sisältää aina myös henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa. Satoja DiSC-analyyseja nähnyt ammattilainen osaa osoittaa sinulle huomionarvoisia seikkoja raportista. Lisäksi keskustelette juuri sinua askarruttavista asioista liittyen työnhakuun tai uralla etenemiseen.

Valmennukseen osallistuminen kannattaa etenkin, jos:

  • harkitset uranvaihtoa, muttet tarkalleen tiedä minkätyyppiseen työhön henkilökohtaiset ominaisuutesi soveltuisivat
  • haluat ottaa nykyisellä urallasi askeleen eteenpäin esimies- tai johtotehtäviin
  • olet turhautunut jatkuviin kakkossijoihin työnhakuprosesseissa

Valmennuksen hinta henkilöasiakkaalle on vain 350 € (sis. alv).

Etsitkö vastaavaa valmennusta koko henkilöstöllesi? Tutustu HR-projekteista kertovaan sivuumme.

Valmennuksen sisältö

1. Everything DISC -työyhteisöprofiili

Everything DiSC on monen vuosikymmenen pituiseen tutkimukseen perustuva, maailman kehittynein työkalu yksilön henkilökohtaisten arvojen ja ominaisuuksien selvittämiseen ja ymmärtämiseen. Saat valmentajalta sähköpostiisi linkin kyselyyn, jonka suoritat verkossa sinulle sopivana aikana.

2. Kirjallinen raportti profiilistasi

Saat työyhteisökyselyn tuloksista muodostuvan henkilökohtaisen raportin, joka kertoo oman DiSC-profiilisi. Raportin sisältämän tiedon avulla pystyt paremmin johtamaan itseäsi ja omaa kehittymistäsi tulevaisuudessa.

3. Henkilökohtainen valmennus

Tapaaminen työelämävalmentajan kanssa syventää ymmärrystäsi siitä, millainen olet työyhteisön jäsenenä ja työnhakijana. Herättelemme sinua myös pohtimaan tapojasi toimia tietyissä tilanteissa sekä neuvomme, kuinka voit vaikuttaa niihin tulevaisuudessa. 1,5 tunnin valmennus järjestetään yhdessä sovittuna ajankohtana.

Valmentajasi

Tua HerrgårdTua Herrgård on kehittänyt johtajuutta ja henkilöstöhallintoa yli 20 vuotta valmentamalla niin yritysjohtoa, asiantuntijoita kuin opiskelijoitakin. Hän on kauppatieteiden tohtori ja ICF-sertifioitu BusinessCoach.

tua.herrgard@wasatalent.fi
+358 50 344 7919

Kysy lisää

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä tarpeesi kartoittamista ja ajankohdasta sopimista varten. Lomakkeen lähetys ei ole sitova tilaus.