Asioiden manageroijasta ihmisten johtajaksi

Tulevaisuuden johtajuuden ytimessä on ihmisten motivointi ja auttaminen, ei tiukkojen prosessien noudattamisen valvominen. Esimiehen rooli on tukea ja mahdollistaa, ei käskeä ja toimittaa valmiita ratkaisuja kysymyksiin.

Valmentavassa johtamisessa hyödynnetään työntekijöiden potentiaalia ratkaista omia ongelmia, oppia toiminnastaan ja uskaltaa kokeilla uusia asioita. Tässä valmennuksessa harjoitellaan käytännönläheisesti erilaisia tilanteita, joissa esimiehen kannattaa ottaa coachin rooli. Myös haastavia tilanteita ja vaikeiden asioiden puheeksiottamista harjoitellaan simulaatioiden kautta.

Tunnista työpersoonasi

Everything DiSC Johtajuusprofiili on maailmanlaajuisesti arvostettu työkalu todettuun hyvään johtamiseen. Kun opit tuntemaan oman työpersoonasi johtajana ja sinulle ominaiset tavat vuorovaikuttaa ja johtaa, osaat sopeuttaa johtamistasi ja viestiä paremmin myös heille, joiden persoona on erilainen kuin omasi.

Kyselyosuus toteutetaan etukäteen verkossa tehtävällä kyselyllä, johon valmentajasi toimittaa linkit ja ohjeet. Osanottajat saavat henkilökohtaisen palautekeskustelun valmentajan kanssa ja johtajuusprofiilia käsitellään myös valmennuksen aikana.

Valmennustilaisuuksissa käytetään työkaluna WOL (Work of Leaders) johtamisen parhaat käytännöt, osa-alueina Vision luominen, Sitoutumisen saavuttaminen ja Toteutuksen varmistaminen.

Valmennuksen sisältö ja laajuus

  • Aihealueeseen liittyvä koulutus
  • Yksilölliset Everything DiSC Johtajuusprofiili -raportit ja palautteet
  • Toiminnalliset harjoitukset opitun syventämiseksi
  • Simulaatioharjoitukset
  • Valmennuspäivien sähköinen aineisto
  • Johdon yhteiscoaching 2 h
  • Koulutustodistus

Valmennus toteutetaan vähintään kahden päivän pituisena. Valmennuspäivien ei tarvitse olla peräkkäisiä kalenteripäiviä – välissä voi olla aika reflektointiin ja välitehtäviin 1-2 viikkoa.

Valmennuksen jälkeen

Syvemmästä johtajuudesta kiinnostuneet voivat jatkaa valmennuksen jälkeen noin 3 kuukautta kestävään, henkilökohtaisiin tavotteisiin perustuvaan coaching-prosessiin.

Kenelle valmennus on suunnattu

Valmennus on suunniteltu yrityksen ylimmän johdon ja johtoryhmän tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti myös esimiehille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan. Ryhmän maksimikoko on 10 osallistujaa.

Kustannukset

Yhden päivän valmennus 1900 €
Kahden päivän valmennus 3400 €
mahdolliset lisäpäivät 1200 €/päivä
Hintaan lisätään arvonlisävero 24 % ja DiSC-analyysin hinta 350 €/osallistuja

Valmentajasi

Tua HerrgårdTua Herrgård työskentelee WasaTalentin Development Managerina. Hän on kokenut työelämän kehittäjä, joka on kouluttanut niin yritysjohtoa, julkista sektoria kuin yliopisto-opiskelijoitakin. Tua on ICF-sertifioitu Business Coach ja kauppatieteen tohtori. Hänessä yhdistyy akateemisen tutkijan raudanluja osaaminen ja pedagogin innostunut ja ihmisläheinen tapa valmentaa. Hänen valmennuksissaan ei tule tylsää hetkeä! Hän valmentaa suomeksi tai ruotsiksi.

Tuasta sanottua

”Tua puhui todella hyvin tärkeästä asiasta ja esiintyi sujuvasti kaksikielisesti. Luennosta jäi käteen paljon sellaista mitä kantaa mukaan työpaikan arkeen”

”Tua on mukaansa tempaava ja miellyttävä kouluttaja”

”Kivan toiminnallinen tapa lähestyä aihetta”

 

Yhteyshenkilösi

Anniina Sajalinna, WasaTalentMyyntipäällikkö Anniina Sajalinna on yhteyshenkilösi, kun haluat lisätietoja WasaTalentin työelämän kehittämispalveluista. Hän auttaa sinulle sopivien ratkaisujen löytämisessä.

anniina.sajalinna@wasatalent.fi
+ 358 (0)50 470 4254

Kysy lisää