Vaasa VIICON Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut talous- ja palkkahallintopalveluja tuottava yritys, joka on Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Vaasa VIICON Oy palvelee asiakkaitaan palvelukeskusmallilla, jossa taloushallintoa tehdään asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Nyt haemme joukkoomme

TALOUSHALLINNON PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 Palvelupäällikkönä toimit taloushallinnon asiantuntijoiden esimiehenä. Vastaat uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, töiden organisoinnista ja uusien toimeksiantojen jalkauttamisesta palvelutuotantoon. Huolehdit myös tiimisi osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä siten, että jokaisen asiantuntijan omia vahvuuksia vahvistetaan. Sinun on helppo motivoida sekä kannustaa muita ja haluat luoda ympärillesi positiivisen ilmapiirin, jossa on hyvä tehdä töitä.

Osallistut vahvasti asiakastyöhön toimien asiantuntijana vaativissa eritystilanteissa tarjoten neuvonta- ja konsultointipalveluja asiakkaille. Seuraat ja ohjaat liiketoiminnallisten mittareiden kautta taloushallinnon toimintaa, mutta samalla olet valmis tarvittaessa myös itse ottamaan aktiivisen roolin operatiivisella puolella. Haluat itse kehittyä mutta myös kehittää. Omaat näkemystä ja uskallusta kehittää työtapoja ja palveluprosesseja, ja siten omaat vahvan muutosvalmiuden. Suhtaudut positiivisesti uuteen teknologiaan, ja osallistut myös uusien teknologioiden implementointiin Viiconin palveluprosesseissa. Olet taitava kommunikoija ja sinulla on kyky selittää monimutkaisia asioita selkeästi.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista taloushallinnossa sekä uskallusta ottaa esimiesroolia. Ymmärrät työn vaatiman joustavuuden ja kykenet toimimaan hyvin myös paineen keskellä.

Liittymällä mukaan VIICONIN kasvutarinaan saat näköalapaikan taloushallintoon sekä nuoren yrityksen dynaamisen ja innostavan työyhteisön. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekä uuden oppimiseen. Tulet myös saamaan hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Liity mukaan rakentamaan Viiconin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 22.10.2017 osoitteeseen: tyohakemukset@wasatalent.fi

Otsikoi hakemuksesi ”Taloushallinnon Palvelupäällikkö – Viicon”