VEO on suomalainen energia-alan huippuosaaja, joka kasvaa tällä hetkellä vahvasti Pohjois-Euroopassa. VEO luo älykkäitä sähkönjakelujärjestelmiä ja tarjoaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja sähköenergiaketjun kaikkiin vaiheisiin. Palveluita toimitetaan jo yli 130 maahan. VEO uskoo vahvasti kotimaiseen työhön ja sen tulevaisuuteen ja VEO:n päätoimipiste sijaitsee Pohjoismaiden suurimman energiaklusterin ytimessä Vaasassa. Vaasassa on myös oma, Pohjoismaiden suurin, kojeistotehdas.

 

Nouseva urapolku. Onko sinulla intoa, taitoa ja draivia? Vastuuta saat niin paljon kuin haluat ottaa ja VEO-uralla etenemismahdollisuudet ovat erinomaiset.

Monipuolinen työ. Henkilöstökyselyiden mukaan koko 350 työntekijän tiimi erittäin ylpeä VEOlaisuudestaan: keskisuuri ja ketterä yhtiö pystyy tarjoamaan monipuolisia ja vaihtelevia työhaasteita joustavassa työympäristössä. Yli 98 % VEOlaisista suosittelisi VEO:a työnantajana ystävilleen ja tuttavilleen.

Kestävän kehityksen rakentaja. VEO:n tehtävänä on lisätä yhteiskunnan energiatehokkuutta. Jo yli puolet 74 miljoonan euron liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian innovatiivisista ratkaisuista. VEO on ylpeä saadessaan kehittää maailman sähkönjakelujärjestelmästä älykkäämpää ja ympäristöystävällisempää.

 

Nyt haemme VEO:lle

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Industry – liiketoimintayksikköön

 

Vastuualueet:

  • Sähkökojeistojen mekaniikkasuunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät.

 

Vaatimukset:

  • Teknisen alan koulutus insinööri tai DI
  • Kokemusta 3D-mekaniikkasuunnittelusta
  • Ratkaisuhakuisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan tiimissä

 

Työsi VEO:lla tulee olemaan haastavaa, itsenäistä, monipuolista sekä joustavaa. Toimipaikkasi on Vaasa

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

 

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.8.2017 osoitteeseen tyohakemukset@wasatalent.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Mekaniikkasuunnittelija – VEO”